Malin lagar all vår mat

Maten är en viktig del av dagen på Pinocchio. Vi har vår egen kock, Malin som lagar fantastiskt god mat till oss och som barnen älskar. Näringsinnehåll och kvalité är två ledord. Maten lagas från grunden och vi får dagligen känna doften av mat och har alltid möjligheten att titta in i vårt kök. Svensk husmanskost med smaker från hela världen presenteras på matsedeln varje vecka. Våra råvaror är till största del ekologiska eller kommer från närliggande producenter.

Frukost serveras kl. 8.00 och kan bestå av gröt, fil och flingor eller smörgås och mjölk.

Lunch serveras kl. 11.30 och lagas på plats av vår kock. Menyn komponeras veckovis och barnen får gärna komma med förslag och önskemål. Soppa äter vi en gång i veckan och till det serveras alltid nybakt bröd. Till varje lunch serveras grönsaker/sallad.

Mellanmål serveras kl 14.30. Mellanmålet kan bestå av smörgås, pålägg, fil, gröt, fruktsallad med mera

Vår veckomeny presenteras varje vecka på vår Facebooksida